O nama

Apartmani Light su smešteni u Paliću, u okviru kompleksa koji nudi besplatno korišćenje sezonskog otvorenog bazena, saune i hidromasažne kade. Ovaj objekat raspolaže privatnim parkingom i smeštajnim jedinicama za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom. Palićko jezero je udaljeno 300 metara. Svi apartmani su klimatizovani i imaju namešten balkon. Sadrže flat-screen TV, opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo sa ugaonom kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U okviru kompleksa na raspolaganju vam je i sezonski kafe. Prodavnice i gradsku pijacu pronaći ćete na 200 metara, a restoran na 300 metara od apartmana Light.
Pogledajte našu Booking.com stranicu klikom ovde.

  Apartman nudi

Besplatno otkazivanje Klikom na dugme ispod možete pogledati video prezentaciju Palića i grada Subotice. Uvereni smo da ćete nakon toga sigurno poželeti da posetite Palić - jedno od najznačajnijih turističkih atrakcija Srbije.

Video Prezentacija

Ukoliko želite da rezervišete jedan od naših apartmana, to možete učiniti pozivanjem broja 063/513-337 ili klikom na stranicu Rezervacije.

Ostale stranice