RECENZIJE

Komentara (3)

 1. Ratko, Beograd

  04.05.2015.

  Ovo mesto je vredelo svaki dinar! Smeštaj izuzetan, sobe su čiste i uredne, kupatilo je ekstra, posebno mi je bilo drago što je pritisak vode jak prilikom tuširanja. Apartmani se nalaze gotovo u samom srcu Palića na svega stotinak metara od jezera i šetališta. U blizini ima veliki market i nekoliko kioska, tako da sve što vam zatreba je bukvalno ispred nosa. Osoblje je ljubazno i krajnje profesionalno. Svaka čast. Mislim da ću uvek kada posećujem Palić odsesti u ovim apartmanima.

  • Danica, Arandjelovac

   21.05.2015.

   Proveli smo nekoliko dana u apartmanu Light na Paliću. Prvi utisak iz daljine bio je veoma pozitivan. Sam objekat izgleda novo i vrlo je lepo. Jezero je u blizini, možda vam treba minut da dođete do njega. Apartman u kome smo odseli imao je klimu, veliki lcd televizor i wifi signal je bio solidan. Auto smo parkirali odmah pored objekta i osećali smo se prilično sigurno. Ne znam da još da kažem, eto ljudi koji su nas dočekali su zaista korektni i fer, vrlo ljubazni i predusretljivi. Ja bih svakako preporučila ovaj smeštaj ukoliko želite potpunu privatnost i vrhunski komfor.

 2. Doreen, Germany

  18.08.2014.

  We stayed at place "Apartments Light" in Palić for one night during a trip to Serbia. The apartment is located right on the lake which is really impressive by the way, it has beautiful nature and lovely gardens. The room was clean, also towels (2 per person). There was a working TV, parking lot, air conditioning and of course Wifi internet. The staff was more than fair. Our stay in the apartments light, although very short, was nice and pleasant.

Ostavite komentar